Getcool.ro – totul despre videochat-ul non adult!

Ce este videochatul non adult - citeste articolul pe getcool.ro

Ce este videochatul non adult?

Desi videochatul in sine este un domeniu foarte popular, nu foarta multa lume stie ce este videochatul non adult si ce prespune exact aceasta meserie. O sa lamurim acest aspect in randurile urmatoare.

Cu siguranta toata lumea a auzit pana acum despre videochat. Chiar daca nu stiti, stati fara griji, va spunem noi: videochatul este o forma de comunicare intre 2 persoane, actiune ce se desfasoara in fata unui calculator, cu ajutorul unei camere web. Cum videochatul in sine este inca un subiect tabu la noi in tara, multe persoane confunda videochatul cu prostitutia sau cu alte activitati ilegale si imorale. Nimic mai fals! Videochatul se imparte in 2 mari categorii, videochatul adult si videochatul non adult. Daca in cazul videochatului de tip adult, activitatea in fata camerei web poate include showuri de tip erotic (dar nu este obligatoriu), in cazul videochatului non adult lucrurile stau tocmai invers. Adica, in aceasta categorie, nuditatea sau orice continut de tip adult sunt interzise cu desavarsire, iar toata activitatea se rezuma la simple conversatii intre cele 2 parti. Atat si nimic mai mult!

Da, pare greu de crezut ca se pot castiga bani din simple discutii pe calculator, insa este complet adevarat. De fapt, puteti compara aceasta activitate cu acele momente in care stati de vorba cu prietenii pe Facebook sau pe Whatsapp, este fix acelasi lucru…. Dar cu o diferenta majora.. din activitatea de videochat non adult se pot castiga o multime de bani. Iar partea cea mai buna: ca sa castigati acesti bani nu va trebui sa va dezbracati in fata unor straini sau sa faceti alte lucruri pe care le considerati imorale. Videochatul non adult si siteurile pe care veti lucra promoveaza socializarea online prin discutii libere, pe teme de interes comun.

 

Ce presupune videochatul non adult? Ce trebuie sa faci?

Cum am spus si mai sus, tot ce trebuie sa faceti este sa purtati discutii, prin intermediul calculatorului, cu persoane aflate la mii de kilometri distanta, iar in urma timpului vostru petrecut in sesiuni private de conversatii, veti castiga bani. Chiar este foarte simplu.

Meseria de videochat non adult a devenit foarte populara in ultimii ani deoarece permite doamnelor/domnisoarelor de toate varstele sa castige bani frumosi fara sa apeleze la nuditate, sexualitate sau erotism.

Multi oameni judeca gresit acest domeniu deoarece nu stiu exact ce presupune videochatul non adult. Ei cred ca toti cei care apeleaza la astfel de servicii vor doar sex si nimic mai mult. Este complet fals. Cei care doresc servicii de genul respectiv nici macar nu trebuie sa plateasca pentru el, intrucat vor gasi acel continut in totalitate gratis pe foarte multe siteuri. In schimb, persoanele care apeleaza la acest serviciu sunt interesati de cu totul altceva. Ei cauta o persoana deschisa, cu care pot discuta orice, vor sa fie ascultati, intelesi, vor aprecierea si simpatia ta sau pur si simplu vor sa-si petreaca timpul intr-un mediu relaxant, care le permite sa evadeze din viata de zi cu zi.

Asadar, videochatul non adult este o activitate potrivita pentru orice persoana,timida sau indrazneata, tanara sau matura, indiferent de aspectul fizic, greutate sau alte detalii. Fie ca sunteti o doamna trecuta de 40 de ani sau o studenta de 20, acest job poate fi potrivit pentru dumneavoastra!

 

Cititi si celelalte articole ale noastre si descoperiti totul despre videochatul non adult!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *