Getcool.ro – totul despre videochat-ul non adult!

10 avantaje ale angajarii intr-un studio de videochat non adult - citeste articolul pe getcool.ro

10 avantaje ale angajarii intr-un studio de videochat non adult

Chiar daca videochatul, chiar si cel non adult, este un subiect tabu in Romania, din ce in ce mai multe doamne si domnisoare descopera aceasta meserie si isi fac curaj sa o incerce. Stim foarte multe cazuri de acest gen, de persoane care au pasit cu teama, timid, in aceasta meserie, iar dupa primele zile au recunoscut, razand, ca le pare rau ca nu au incercat mai demult acest job. Pana la urma, de ce ar fi gresit sa castigati bani din simple conversatii online, sa aveti un job stabil si legal, in care nu este necesar sa apelati la senzualitate sau erotism? Acesta este un job pentru femei moderne, puternice si inteligente, care isi folosesc mintea pentru a-si castiga independenta financiara.

Hai sa enumeram in continuare avantajele persoanelor care lucreaza in acest domeniu:

 

  1. Este un job 100% legal!

Chiar daca este un job controversat, trebuie sa stiti ca majoritatea studiourilor, mai ales cele mari, lucreaza in deplina legalitate. Adica veti lucra in baza unui contract iar studioul la care lucrati va plati toate taxele catre stat (impozit pe venit, pensie, sanatate etc). Trebuie doar sa va asigurati ca alegeti studioul potrivit, iar la interviu nu uitati sa va interesati de acest aspect. Daca faceti asta, castigurile voastre vor fi transparente, deci nu va fi nici o problema. Nu trebuie sa isi faca griji nici persoanele care au datorii catre banci, deoarece se va gasi o cale legala prin care dumneavoastra sa incasati banii munciti.

 

  1. Este unul din cele mai bine platite job-uri din Romania!

Cu siguranta, fiecare dintre noi isi doreste un salariu cat mai bun si cat mai motivant. Orice persoana aflata in cautarea unui loc de munca, prima si prima data la interviu se va interesa de salariul oferit. Este si normal pana la urma. In acest caz, ati nimerit in locul potrivit! Mai mult ca sigur, jobul “model de videochat non adult” este una din cele mai bine platite meserii din Romania. Daca sunteti persoane serioase si muncitoare, cu siguranta veti reusi sa castigati sumele dorite. Este un job usor, care poate fi invatat de oricine. Iar cel mai tare lucru: veti avea niste venituri de invidiat inca din primele zile de munca!

  1. Veti castiga bani fara sa va dezbracati

In categoria de videochat non adult, nuditatea este complet interzisa. Asadar, veti putea castiga bani fara a fi nevoie sa va dezbracati. Sunt cateva studiouri in Bucuresti care lucreaza numai si numai cu aceasta categorie, deci totul va fi ok din acest punct de vedere. Surprinzator, contrar opiniei des intalnite, in categoria de videochat non adult se pot castiga mult mai multi bani decat in mai celebra categorie  de videochat adult. Asadar, orice persoana care nu agreaza categoria adult se va potrivi de minune cu categoria non adult, unde banii se fac numai prin comunicare, farmec si prietenie.

  1. Propria voastra afacere

Unul din cele mai mari avantaje ale practicantelor acestei meserii este faptul ca a avea acest job este fix la fel ca si cum ati avea propria voastra afacere. Doar voi veti decide cand si cum veti lucra. Dar cel mai tare lucru este urmatorul: veti fi platite la comision! Asta inseamna ca veniturile voastre pot deveni practic nelimitate. Cu cat veti munci mai mult si mai bine, cu atat veti castiga mai multi bani. Sunt foarte putine joburi in ziua de azi care permit angajatilor sa castige bani in functie de performantele lor. Iar in plus de salariul fix, multe studiouri ofera si bonusuri, care pot ajunge la sute sau chiar mii de dolari pe luna.

  1. Program flexibil

Dupa castiguri, consideram ca programul flexibil este cel mai mare avantaj al acestei meserii. Bineinteles, acest lucru tine si de studioul unde veti lucra, insa mare parte din ele dau sansa modelelor sa isi aleaga singure zilele de lucru. Este posibila orice varianta: de noapte, de zi, de dimineata sau de la pranz, full time sau part time. In acest fel veti avea mai mult timp liber pentru voi si pentru familia voastra.

  1. Este un job usor de invatat, iar experienta nu este necesara!

Videochatul non adult poate fi practicat de absolut oricine, indiferent de varsta (desigur, trebuie sa aveti peste 18 ani) si este unul din cele mai usoare joburi. Tot ce trebuie sa aveti sunt minime cunostinte de calculator si limba Engleza, sau dorinta de a invata aceste lucruri. Sistemul de lucru este foarte intuitiv si se poate invata foarte usor. Ba mai mult, majoritatea studiourilor pun la dispozitia angajatelor un trainer de sex feminin, care le va invata si le va oferi suport ori de cate ori vor avea nevoie.

  1. Este un job stabil

Orice persoana, cand isi cauta un job, se gandeste si la siguranta locului de munca. Pe langa faptul ca videochatul non adult este un job stabil, este si o meserie de viitor. De la an la an veniturile acestei categorii cresc, la fel si numarul de utilizatori care cauta acest gen de servicii.

  1. Este o meserie sigura

Cel mai important lucru de retinut este faptul ca acest job nu presupune nici un fel de apropiere fizica. Niciodata, absolut niciodata nuva veti intalni fata in fata cu utilizatorii cu care veti comunica pe siteuri. Toata actiunea se petrece in fata unui calculator, unde veti purta discutii cu persoane aflate la mii de kilometri distanta.

  1. Confidentialitate

Cand incepeti sa lucrati in videochat non adult, primul lucru pe care il veti face va fi sa va alegeti un pseudonim cub care sa lucrati, un nickname. Cu acest nickname veti aparea pe siteuri, iar astfel nimeni nu va sti numele vostru real. Nici nu este indicat sa va dati numele real pe siteuri.

  1. Nu va sti nimeni cu ce va ocupati

Confidentialitatea este garantata in acest domeniu. Adica, Romania va fi blocata pe siteurile unde veti lucra si nimeni din tara nu va putea sa va vada sau sa afle cu ce va ocupati. La cerere, se pot bloca si alte tari, in caz ca aveti rude sau prieteni acolo.

 

Cititi si celelalte articole de pe blogul nostru si aflati totul despre  categoria de videochat non adult!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *